mandag 30. januar 2017

Dagens trimtur

 Glade og fornøyde trippet vi avgårde på vår sedvanlige ettermiddagstur. Denne turen må vi ut på omtrent 5 minutter etter at matfar har satt seg ned i godstolen sin ettermiddag. Vi er stolte over å være konsekvente. Det spiller ingen rolle, uansett hvor travelt matfar har hatt det på jobb, om han kommer hjem tidlig eller sent, spiller heller ingenrolle. I det han har satt seg i godstolen gir vi han ca 5 minutter. Dersom han ikke adlyder ordre med en gang, så iverksettes operasjon "Forstyrrelse".

Denne operasjonen innebærer som regel at gamlefar ser hvor stor plass en liten dvergpuddel kan ta i et fang. Kombiner dette med at valpen hopper og spretter rundt forbi (og helst oppi stolen uten å treffe meg) som en annen kvige på vårslipp. En slik koordinert operasjon er alltid suksessfull og vi ender ut på tur.

Men matfar er jo totalt uberegnelig når det gjelder tur. I dag måtte vi ut å gå i 4,7km på en time. Han skulle bare prøvd å lese avisen sammenhengende i en time. Og når vi tillegg forventes å gjøre vårt fornødne samtidig så blir det rett og slett en smule travelt.

Vi har hatt en liten konferanse og har kommet frem til at matfar synes det er veldig greit når vi inntar stillinger som vist på vedlagte bilder.

Enjoy😊

 


1 kommentar:

  1. Roba is a robot croupier that “performs all the actions and responsibilities of a 1xbet dealer”, Hambardzumyan says. It launched late final year, and is trained in dealing cards, collecting cards from the desk, loading them into the shuffler for the next spherical and demonstrating the outcomes of games. You ought to at all times take advantage of|benefit from|reap the advantages of} casino bonuses and promotions. With the help of computerised chips, you can start putting your bets.

    SvarSlett