Du trenger følgende:
- 1 stekepanne
- 1 skål
- 1 stavmixer
- 4 store sopp
- ost til gratinering
- Oystersaus eller hoisin saus
- '1 kvart fennikel eller mindre alt etter hvor mye fennikel du har lyst å ha oppi
- 1/2 løk
- 1 fedd hvitløk
- olje
- eplejuice eller hvitvin
Start med soppen og fjern stilken (bildet til venstre viser før, og høyre viser etter):
Så kan du finhakke stilken og slenge den opp i en varm panne:
Når soppen har fått stekt lenge nok, så slenger du oppi finhakket løk og fennikel og grovhakket hvitløk.
Dette får surre i pannen til løken har blitt blank og fennikelen har blitt myk. Hell alt over i en skål. Åpne boksen med kikerter. Tilsett 1 ss olje, 1 ts oystersauce eller hoisinsaus og 2 ss hvitvin eller eplejuice. Start stavmikseren og gi gass til til du er fornøyd med konsistensen. Smak til med salt og pepper.
Fordel i soppen og sleng noe olivenolje på toppen.
Enjoy!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar